Foto Mike.jpg

MIKE BROUWER MSC MBA CPCC PCC

Managing Director / Executive Coach & Trainer

Mike is een zeer ervaren en geaccrediteerde leiderschapscoach en consultant, gespecialiseerd in de psychologie van organisatieverandering en duurzame arbeidsparticipatie. 

Mike is Psycholoog NIP en heeft met succes een internationaal MBA afgerond. Hij heeft een Diplôme de Troisième Cycle van IAE (Université d'Aix-Marseille) en heeft uitgebreide managementervaring, zowel in change als in operations.

Hij is Certified Professional Co-Active Coach (vgl CTI), Professional Certified Coach (vgl. ICF), NOLOC erkend loopbaanprofessional, heeft de Arbinger Mastery Training for Coaches afgerond en is lid van het Arbinger Coaches Network. Hij heeft ook een 2e dan (zwarte band) in karate. In zijn werk integreert hij zijn uitgebreide zakelijke kennis en ervaring met intuïtie en principes uit vechtsporten. Mike is Associate Coach bij OnzeCoach.

Mike is analytisch sterk en heeft een 'can do mindset' als het gaat om implementatie, verandering of transities. Er wordt wel eens gezegd dat Mike in coaching een scherp kantje heeft dat niet voor iedereen geschikt is. Zijn stijl is provocerend, niet-oordelend, verkennend en intuïtief, met veel plezier en no-nonsense.

Ter nagedachtenis aan Anthony Bourdain werkt hij aan meer bescheidenheid, zelfverzekerdheid, authenticiteit, ondeugd en vriendelijkheid.

Mike werkt in het Engels en Nederlands.