top of page
Foto Micole.jpg

MICOLE SMITS MA ORSCC PCC

Executive and Team Coach & Trainer

Micole heeft meer dan 30 jaar ervaring in het coachen en trainen van teams en senior leiders. Ze is toegewijd aan het bevorderen van de interactie in (werk) relaties, teams en organisatiesystemen om meer inspiratie, co-creatie en effectiviteit te genereren.
Haar brede nieuwsgierigheid ondersteunt haar in het onderzoeken van mentale individuele of organisatiemodellen. Met haar uitgebreide ervaring als internationale trainer / coach creëert zij snel nieuwe mogelijkheden en acties.
Ze heeft een MSc in zowel Spaanse taal als Bedrijfscommunicatie. Ze is gecertificeerd als een organisatie-relatie en systeemcoach (ORSCC), als een Professional Certified Coach (vgl. ICF), en studeerde af aan de Nederlandse School voor Coaching. Zij was een van de teamleden die het gerenommeerde internationale EuroMBA - waarbij zij nog steeds betrokken is - heeft ontworpen, gebouwd en uitgevoerd. 
Micole heeft een breed scala aan in-company managementontwikkelingsprogramma's (bijvoorbeeld Vodafone, APG) en het Leadership Development Traject voor internationale Executive MBA-programma's van de Universiteit Maastricht ontworpen en neergezet. Van 2005 tot heden is zij verantwoordelijk voor de open Leadership en Change Management cursussen aan de Universiteit van Maastricht. Voor de Hotel Management School Maastricht is zij verantwoordelijk voor het Career Coach-programma en het Horizons in Hospitality-programma.
In haar vrije tijd fungeert ze als een zorgclown voor volwassenen met dementie en is ze een gepassioneerde reggaeton, salsa en kizomba-danseres.
Micole werkt in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Micole Smits MA ORSCC PCC: Team
bottom of page