top of page
Foto Marcel.jpg

MARCEL HERWEGH MSC PCC

Executive and Team Coach & Trainer

Als een antropoloog kijkt Marcel vanuit een holistisch perspectief naar leiderschap en veranderingsvraagstukken. Een belangrijk thema in zijn werk is inclusiviteit: een vorm van werken en leven die ruimte biedt voor ieders unieke bijdrage. Of het nu gaat om ontwikkeling van leiderschap, professionele ontwikkeling of loopbaanbegeleiding, zijn kracht is om mensen op een positieve en praktische manier te laten ervaren hoe eenvoudig verandering kan zijn.
Voordat hij zich als zelfstandige vestigde, werkte hij in de bedrijfswereld als manager, coach en trainer. Daarnaast is hij sinds enkele jaren bestuurslid bij een non-profitorganisatie. Hij werkt in een internationale context met MBA-studenten en leidinggevenden, maar ook lokaal met specialisten en langdurig werklozen, waardoor hij in zijn werk een breed referentiekader kan gebruiken. Met zijn sterke analytische vaardigheden, gekoppeld aan intuïtie en humor, creëert hij snel een veilige en vruchtbare omgeving voor ontwikkeling.
Marcel is een PCC bij de International Coach Federation, gecertificeerde e-coach (niveau III), geregistreerde coach bij de Nederlandse NOLOC en aangesloten bij de Nederlandse NOBCO.
Marcel werkt in het Engels en Nederlands.

Marcel Herwegh MSc PCC: TeamMember
bottom of page