top of page
Jizo.png

JIZO

Jizo is in Japan de goddelijke beschermer van kinderen. In Japanse folklore beschermt hij de kinderen door ze onder zijn gewaad te verstoppen. Jizo is onze inspiratie voor karateles aan kinderen, als een hulpmiddel in hun persoonlijke ontwikkeling.
Jizo heeft geen winstoogmerk. De contributie moet dekkend zijn voor de huur van de ruimte, voor extra bijeenkomsten en uitstapjes, en voor regelmatige stages door andere vechtsport-beoefenaars en onze supervisor.

Jizo: Over

KARATE VOOR KINDEREN MET HUN OUDERS

Jizo: Projecten
IMG_5222.jpeg

VOOR WIE?

Voor kinderen (vanaf 7 jaar) en hun ouders.
De karatelessen bij Jizo hebben tot doel de persoonlijke ontwikkeling van haar leden te begeleiden. Karate zien we vooral als hulpmiddel in een verdere groei naar een stevige, flexibele en open persoonlijkheid. Er is daarbij voldoende ruimte voor ouders om samen met hun kinderen te trainen. 
Voor de gevorderden is er de ruimte en focus om binnen de stijlrichtlijnen van het Wado Ryu karate in Nederland door te groeien naar de officiële dan-graad examens bij de KBN (Karate Bond Nederland).

WAAR?

Gymzaal Sjtadssjool; Vastradastraat 2 in Sittard. Let op: Ingang aan de achterkant van de school.
Zaterdagochtend van 9:30 - 11:00. 
Gevorderden gaan daarna nog even door.
De contributie bedraagt € 10,— per maand of € 26,50 per kwartaal.

Platte grond.png
suzuki.jpg

DE LERAAR

De lessen worden gegeven door Mike Brouwer. 

Mike is 2e dan (KBN) en heeft de assistent leraarsopleiding bij de KBN gedaan. Hij is afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog en is tevens als coach op PCC niveau geaccrediteerd bij de International Coach Federation. 

Jizo staat onder supervisie van Jerry Smit (6e dan). We hanteren dezelfde richtlijnen voor het behalen van de verschillende graden (banden) als Chudokan.

(Foto met Suzuki sensei in de vorige eeuw)

Wil je een tijdje meedoen om te zien of het wat voor je is? Kom gerust langs.

bottom of page