Ons Team

Zinstance is in 2008 opgericht als netwerk van professionele en internationaal geaccrediteerde coaches, trainers en consultants. Onze mix van expertise stelt ons in staat om als end-to-end solution provider voor individuele, team en organisatorische veranderingen te acteren.

Vanuit een rijke basis van kennis en ervaring op het gebied van verandermanagement en coaching, zijn we sterk in op maat gemaakte, ge-cocreëerde leer- en ontwikkelingsprogramma’s.


Mike Brouwer BSc MBA CPCC PCC, Managing Director / Executive Coach & Trainer

Fotomike2

Mike is een zeer ervaren en geaccrediteerde leiderschapscoach en consultant, gespecialiseerd in de psychologie van organisatieverandering en duurzame arbeidsparticipatie. 

Mike heeft met succes een internationale MBA en een BSc in Psychologie afgerond. Hij heeft een Diplôme de Troisième Cycle van IAE (Université d'Aix-Marseille) en heeft uitgebreide managementervaring, zowel in change als in operations.

Hij is Certified Professional Co-Active Coach (vgl CTI), Professional Certified Coach (vgl. ICF), NOLOC erkend loopbaanprofessional, heeft de Arbinger Mastery Training for Coaches afgerond en is lid van het Arbinger Coaches Network. Hij heeft ook een 2e dan (zwarte band) in karate. In zijn werk integreert hij zijn uitgebreide zakelijke kennis en ervaring met intuïtie en principes uit vechtsporten. Mike is Associate Coach bij OnzeCoach.

Mike is analytisch sterk en heeft een 'can do mindset' als het gaat om implementatie, verandering of transities. Er wordt wel eens gezegd dat Mike in coaching een scherp kantje heeft dat niet voor iedereen geschikt is. Zijn stijl is provocerend, niet-oordelend, verkennend en intuïtief, met veel plezier en no-nonsense. Ter nagedachtenis aan Anthony Bourdain werkt hij aan meer bescheidenheid, zelfverzekerdheid, authenticiteit, ondeugd en vriendelijkheid.

Mike werkt in het Engels en Nederlands.

Schedule an appointment with Mike


Micole Smits MA ORSCC PCC, Executive and Team Coach & Trainer

Foto Micole

Micole heeft meer dan 30 jaar ervaring in het coachen en trainen van teams en senior leiders. Ze is toegewijd aan het bevorderen van de interactie in (werk) relaties, teams en organisatiesystemen om meer inspiratie, co-creatie en effectiviteit te genereren.

Haar brede nieuwsgierigheid ondersteunt haar in het onderzoeken van mentale individuele of organisatiemodellen. Met haar uitgebreide ervaring als internationale trainer / coach creëert zij snel nieuwe mogelijkheden en acties.

Ze heeft een MSc in zowel Spaanse taal als Bedrijfscommunicatie. Ze is gecertificeerd als een organisatie-relatie en systeemcoach (ORSCC), als een Professional Certified Coach (vgl. ICF), en studeerde af aan de Nederlandse School voor Coaching. Zij was een van de teamleden die het gerenommeerde internationale EuroMBA - waarbij zij nog steeds betrokken is - heeft ontworpen, gebouwd en uitgevoerd. 

Micole heeft een breed scala aan in-company managementontwikkelingsprogramma's (bijvoorbeeld Vodafone, APG) en het Leadership Development Traject voor internationale Executive MBA-programma's van de Universiteit Maastricht ontworpen en neergezet. Van 2005 tot heden is zij verantwoordelijk voor de open Leadership en Change Management cursussen aan de Universiteit van Maastricht. Voor de Hotel Management School Maastricht is zij verantwoordelijk voor het Career Coach-programma en het Horizons in Hospitality-programma.

In haar vrije tijd fungeert ze als een zorgclown voor volwassenen met dementie en is ze een gepassioneerde reggaeton, salsa en kizomba-danseres.

Micole werkt in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans.


Marcel Herwegh MSc PCC, Executive and Team Coach & Trainer

Foto Marcel

Als een antropoloog kijkt Marcel vanuit een holistisch perspectief naar leiderschap en veranderingsvraagstukken. Een belangrijk thema in zijn werk is inclusiviteit: een vorm van werken en leven die ruimte biedt voor ieders unieke bijdrage. Of het nu gaat om ontwikkeling van leiderschap, professionele ontwikkeling of loopbaanbegeleiding, zijn kracht is om mensen op een positieve en praktische manier te laten ervaren hoe eenvoudig verandering kan zijn.

Voordat hij zich als zelfstandige vestigde, werkte hij in de bedrijfswereld als manager, coach en trainer. Daarnaast is hij sinds enkele jaren bestuurslid bij een non-profitorganisatie. Hij werkt in een internationale context met MBA-studenten en leidinggevenden, maar ook lokaal met specialisten en langdurig werklozen, waardoor hij in zijn werk een breed referentiekader kan gebruiken. Met zijn sterke analytische vaardigheden, gekoppeld aan intuïtie en humor, creëert hij snel een veilige en vruchtbare omgeving voor ontwikkeling.

Marcel is een PCC bij de International Coach Federation, gecertificeerde e-coach (niveau III), geregistreerde coach bij de Nederlandse NOLOC en aangesloten bij de Nederlandse NOBCO.

Marcel werkt in het Engels en Nederlands.


Jessica Slijkhuis MA CPCC PCC, Executive Coach & Trainer

Jessica Slijkhuis is een senior corporate en executive coach, moeder, facilitator, docent en leider. In al deze rollen is het haar levensdoel om plezier, moed, leiderschap, aanwezigheid en inspiratie te brengen bij individuen, teams en organisaties. Als coach en facilitator kijkt ze altijd naar wat er op dat moment nodig is om de doelen van haar klanten te bereiken en om hun authentiek leiderschap, uniekheid en vindingrijkheid op zijn best te dienen.

Haar manier van werken kan omschreven worden als meelevend en gepassioneerd, nieuwsgierig, intuïtief, open en inspirerend, maar ook moedig, en scherp als een mes wanneer dat nodig is voor haar cliënt.

Ze studeerde af aan het Co-Active Leadership Program, is een Certified Professional Co-Active Coach (vgl CTI) en een Professional Certified Coach (vgl. ICF).

Jessica werkt in het Engels en Nederlands.


Hajni Sagodi MBA PCC, CPCC ORSCC, Executive and Team Coach

Hajni is een zeer ervaren executive en teamcoach en consultant. Haar passie is positieve langetermijneffecten te creëren door het uitlijnen van doelen, beter begrip en meer duidelijkheid, in combinatie met vruchtbare relaties in teams en organisaties.

Hajni is een Professional Certified Coach, Certified Professional Co-Active Coach en ook gecertificeerd in Organization & Relationship Systems Coaching (ORSCC). Daarnaast is zij  gecertificeerd voor een aantal individuele en teamprofileringstools: MBTI, Kantor BPP, IOPT, Value Drives, Blanchard Team Effectiveness en de Team Diagnostic Survey.

Hajni werkt al meer dan 20 jaar met leiders in internationale bedrijven. Haar belangrijkste expertisegebieden zijn leiderschap (team) ontwikkeling en coaching, teameffectiviteit, het diagnosticeren en ontwerpen van organisaties en het plannen en beheren van (cultuur) transformaties. Ze heeft in vier landen gewoond (Hongarije, Nederland, Ierland en Maleisië) en geniet van werken over culturen en continenten heen. Haar stijl kan worden gekenmerkt als ruimdenkend, verkennend, intuïtief, fun en no-nonsense.

Hajni werkt in het Engels, Nederlands en Hongaars.


Driek de Wit MSc MEM CPCC, Executive Coach

Driek gebruikt haar zachte kracht om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Ze accepteert anderen zoals ze zijn om ze juist van daaruit te laten groeien. Mensen voelen zich veilig bij haar en nemen haar makkelijk in vertrouwen. Tegelijk is ze vasthoudend en geeft ze een duwtje in de rug als dat nodig is. 

Driek is afgestudeerd als Beleids- en Organisatiewetenschapper en heeft een Postdoctoraal opleiding Milieukunde gedaan. Zij heeft twintig jaar voor lokale en regionale overheden gewerkt. 

Zij is Certified Professional Co-Active Coach en EIA geaccrediteerd practitioner coach (aangesloten bij de NOBCO), en is eigenaar van een bedrijf in coaching. Ze coacht vooral medewerkers van overheids- en non profit organisaties. De coaching kan betrekking hebben op vragen rondom werk en/of leven. 


De profielen van onze andere teamleden staan hier.

+31(0)654604120                                info@zinstance.com                                        © Zinstance 2019