Hajni.jpg

HAJNI SAGODI MBA PCC CPCC ORSCC

Executive and Team Coach

Hajni is een zeer ervaren executive en teamcoach en consultant. Haar passie is positieve langetermijneffecten te creëren door het uitlijnen van doelen, beter begrip en meer duidelijkheid, in combinatie met vruchtbare relaties in teams en organisaties.
Hajni is een Professional Certified Coach, Certified Professional Co-Active Coach en ook gecertificeerd in Organization & Relationship Systems Coaching (ORSCC). Daarnaast is zij  gecertificeerd voor een aantal individuele en teamprofileringstools: MBTI, Kantor BPP, IOPT, Value Drives, Blanchard Team Effectiveness en de Team Diagnostic Survey.
Hajni werkt al meer dan 20 jaar met leiders in internationale bedrijven. Haar belangrijkste expertisegebieden zijn leiderschap (team) ontwikkeling en coaching, teameffectiviteit, het diagnosticeren en ontwerpen van organisaties en het plannen en beheren van (cultuur) transformaties. Ze heeft in vier landen gewoond (Hongarije, Nederland, Ierland en Maleisië) en geniet van werken over culturen en continenten heen. Haar stijl kan worden gekenmerkt als ruimdenkend, verkennend, intuïtief, fun en no-nonsense.
Hajni werkt in het Engels, Nederlands en Hongaars.